Ensimmäinen postaus!

Blogimatka alkakoon!


No huhhuh! Blogin aloittaminen on käynyt mielessä yhden jos toisenkin kerran, mutta vihdoin ja viimein pistettiin rattaat pyörimään ja tässä sitä kirjoitellaan. Ensimmäinen postaus on yhtä vaikea asia kuin ensimmäinen lause tai ensimmäinen raapustus tyhjälle paperille (tai Word-tiedostoon, tai piirustusohjelmaan). Antakaa siis kömpelyys anteeksi, jostain sitä pitää alkaa.

Blogin lyhyt esittely löytyy valikosta, mutta ehkä tässä voi avata vähän enemmän mistä blogissa on kyse. Että kannattaako seurata.

Tarkoituksena on pitää kirjaa ja postata uusista ja vanhoista käsityöprojekteista. Kirjoittajat ovat pääasiassa Elli, neulehullu, ja välillä avustamassa myös Joonas, kotinikkari. Olemme pariskunta joka tykkää tehdä asioita omin käsin, edullisesti ja ekologisesti. Menneitä projekteja mitä tullaan tänne laittamaan ovat muun muassa neulottu peitto, ommeltu hääpuku, ompelupöydän uudistus, ruokapöydän tuolien kunnostus, cajon-rummun rakentaminen, villatakkeja, vauvanvaatteita ja toooodella paljon muuta! Lisäksi ajatuksena on pitää blogi avoimena kaikelle käsityöelämäntapaan soveltuvalle, eli varmasti myös keittiövinkkejä, reseptejä ja inspiraatiopostauksia on tiedossa.

Rakkaudella, 
E & J


Kommentit

Suositut postaukset