Harmaa tupsupipo


Miten teillä vaihdetaan joululahjoja perheen kesken? Minun ja puolison perheet olemme jo vuosia joka vuosi arponeet, kuka ostaa kenellekin lahjan, ettei kaikkien tarvitse juoksennella hankkimassa lahjoja ihan kaikille. Helpottaa kaikkien arkea, ja jouluna voi sitten saada yhden vähän harkitumman lahjan mieluummin, kuin monta pientä.


Tänä vuonna ajattelin hemmotella meidän arvontakohteen pariskuntaa asusteilla. Toisen osapuolen panta ja kämmekkäät onkin jo valmiina, mutta etsiskelin ohjetta toisen päähineeseen. Löysin Garnstudiolta Aure Hat -ohjeen miesten pipoon, ja ajattelin kokeilla sitä käyttämällä Viking of Norwayn Baby Ull -merinolankaa kaksinkertaisena (sävy 313).
Pipo oli miesten ohje, mutta kun sain sen valmiiksi, se ei näyttänyt yhtään lahjan tarkoitetulta saajalta. Joskus Garnstudion pipo-ohjeet ovat minun makuuni ihan liian pitkiä ja löysiä, ja tämän kanssa itselle ainakin jää tosi paljon löysää päälaelle! Kuvio on kuitenkin tosi, tosi kaunis, ja ajattelinkin ottaa tämän parempaan käyttöön itselleni! Pisteenä iin päälle keksin tehdä yhdestä jämälangastani keltaisen tupsun keikkumaan pipon päälle! Samasta langasta olen neulonut itselleni jo hanskat, joten nyt minulla on ihana setti valmiina pakkaspäiville!Rakkaudella,
E

Kommentit

Suositut postaukset